راهنمای محصولات

مزیت های استفاده از روتاری جوینت و سویول جوینت برند TOP SEAL

سلام بوعلی ابرقویی هستم طراح ، سازنده و مشاور فنی اتصالات دوار ( روتاری جوینت ، سویول جوینت ) با بیش از 22 سال سابقه در ایران.

در این مقاله قراره به زبان ساده در مورد خصوصیات گرافیت صحبت کنیم و بگیم کجا کاربرد دارد.

گرافیت در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارد و  عمدتا در مکانیکال سیل ها ، روتاری جوینت ها کاربرد دارند

همچنین بهتر است بدانید که روتاری جوینت وسیله ای هست برای انتقال سیالات ( مایعات و گازها ) از حالت سکون به حالت دوار که در صنعت های مختلف کاربرد های زیادی دارد. ( برای آشنایی بیشتر به مقاله : روتاری جوینت چیست مراجعه فرمایید )

✅ شرکت خوشنام آبادگران صنعت کویر (مهرگان سابق ) از سال 1347 در زمینه تولید تجهیزات صنعتی و اتصالات دوار در ایران فعالیت میکند . این شرکت از سال 1369 با هدف داخلی سازی و قطع نیاز خارجی در زمینه انواع روتاری جوینت مطالعات خود را آغاز و از سال 1373 خط تولید روتاری جوینت استارت خورده و اکنون بزرگترین تولید کننده این محصول در ایران میباشد .

از سال 1384 در جهت توسعه تولیدات و کامل کردن سبد محصولات ، تولید با کیفیت انواع سویول جوینت،  بال جوینت، در دستور کار قرار گرفت. در حال حاضر انواع سویول جوینت با متریال استیل 316 ، استیل 304 ، کربن استیل از سایز 1 الی 12 اینچ  و بازه فشاری تا 350 بار و تحمل حرارتی 185 درجه سانتیگراد در مجموعه کارخانجات خوشنام تولید میشود . قطعات فلزی با ماشین های بروز CNC و با لاترین دقت تولید میشوند. سیل آبندی این محصولات از شرکت معروف اتریشی تهیه میشود .

شرکت خوشنام به تازگی موفق به دریافت گواهینامه CE اروپا از شرکت TUV آلمان شده و کلیه محصولات تحت الزامات استانداردCE  اروپا طراحی ، تولید و تست میشوند .

محصولات تولیدی به صورت 100 درصدی تست و برای آنها گواهی تست صادر میشود . در جهت توسعه مارکتینگ و صادرات دفتر فروش شرکت خوشنام در ترکیه شهر استامبول دایر بوده و بزودی سایت تولید در استامبول راه اندازی خواهد شد . شرکت خوشنام دارنده گواهینامه 5 ستاره از انجمن ملی کیفیت ایران ، گواهینامه رضایت مندی مشتریان و تندیس 100 برند با کیفیت ایران و … است . محصولات این شرکت تحت برند TOP SEAL  در ایران توزیع میشود .

سایت rotaryjoint.ir  بیش از 50 نوع روتاری جوینت و سویول جوینت را با مشخصات و دیتیل فنی معرفی کرده و مقالات علمی متعددی در این سایت بارگذاری میشود . امکان ثبت سفارش ، ثبت گارانتی و پیگیری و مشاوره فنی از طریق سایت نیز برقرار میباشد .

مزایای استفاده از روتاری جوینت های برند TOP SEAL

• مشاوره رایگان در خرید انواع روتاری جوینت
  • امکان طراحی و ساخت روتاری جوینت مناسب با کار شما در واحد طراحی و توسعه (R&D)
  • استفاده از دستگاههای  بروز و دقیق  CNC در تولید قطعات
  • استفاده از متریال اصلی آلمانی دارای هولوگرام
  • استفاده از بلبرینگ های مرغوب ژاپنی
  • استفاده از فنر های با کیفیت استیل با طول عمر بسیار بالا
  • نظارت دقیق و سختگیرانه تک تک قطعات توسط واحد کنترل کیفیت
  • تست کلیه روتاری جوینت های تولید شده به صورت %100 درصد قبل از بسته بندی
  • تست ترکیدگی بدنه حداکثر تحت فشار 32bar در مدت 15 دقیقه (براساس جدول استاندارد)
  • تست عدم نشتی تحت فشار 4bar بمدت 10دقیقه( امکان برقراری شرایط تست مورد نظر مشتری می باشد)
  • تست چرخشی بین 56 تا 450 دور بر دقیقه بمدت 10 دقیقه
  • تست سختی سنجی متریال های مورد استفاده
  • تست تراکم سنجی گرافیت فشرده مورد استفاده
  • ارائه گواهی تست آبندی و تست چرخشی
  • درج Order Number برای کلیه قطعات (جهت سفارشات بعدی و درخواست قطعات یدکی)
  • ارسال قطعات یدکی به تمام نقاط ایران ( ارسال Order Number. الزامی است)
  • کلیه قطعات دارای گارانتی عملکردی میباشد
  • تضمین 5 سال تامین قطعات یدکی
  • صرفه جویی اقتصادی برای خریدار نسبت به نمونه های خارجی
  • خرید بدون مراجعه حضوری و تحویل در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران

محصولات TOP SEAL دارای انواع گارانتی برنزی ( ۳ ماهه ) نقره ای (۶ ماهه ) و گارانتی طلایی ( ۱۲ ماهه ) میباشد، کلیه محصولات دارای ۵ سال ضمانت تحویل قطعات یدکی از سوی شرکت خوشنام میباشد.

در ضمن محصولات دارای ۳ روز صمانت بازگشت وجه میباشد. همزمان با خرید میتونید لوازم یدکی مصرفی را هم از فروشنده بگیرید و خیالتون از تعمیرات بعدی راحت باشد.
جهت هر گونه مشاوره فنی میتونید با شماره ۰۲۱۴۷۶۲۲۲۲۶ کلید شماره ۱ تماس حاصل فرمایید. همچنین برای خرید روتاری جوینت میتوانید به سادگی از داخل وبسایت ثبت سفارش نمایید، همکاران ما در اسرع وقت به سفارشات شما رسیدگی خواهند کرد.
‏www.rotaryjoint.ir

1/5 - (1 امتیاز)