راهنمای محصولات

چگونه یک مفصل چرخشی انتخاب کنیم؟

برخلاف سایر اجزای دوار در یک دستگاه ، یک اتصال چرخشی عمدتاً بارهای داخلی یک دستگاه را در حین کار تحمل می کند. فشار و‌ دما و سرعت دوران سیال عمده عوامل بار های یک اتصال دوار است . برای انتخاب یک مفصل چرخان مناسب، عوامل متعددی باید در نظر گرفته شوند.

همچنین بهتر است بدانید که روتاری جوینت وسیله ای هست برای انتقال سیالات ( مایعات و گازها ) از حالت سکون به حالت دوار که در صنعت های مختلف کاربرد های زیادی دارد. ( برای آشنایی بیشتر به مقاله : روتاری جوینت چیست مراجعه فرمایید )

تاثیرگذارترین عامل در اتصال چرخشی سیل آبندی بین شفت و محفظه است. تلرانس های بسیار دقیقی باید در طول مرحله ماشینکاری حفظ شود تا اتصال دوار ( روتاری جوینت ، سویول جوینت ، بال جوینت ) به درستی کار کند

آبند ها ، اورینگ ها ، حلقه‌های تحت سایش ، و یاتاقان‌ها اجزای مهم یک اتصال دوار هستند و باید بتوانند فشارهای ناشی از سیال را تحمل کنند.

این مقادیر مستقیماً با مشخصات اجزای ماشین ، نوع سیال و فشار هایی که باید تحمل کند مرتبط هستند، طراحی و فضای قابل توجهی باید برای اتصال چرخشی و پورت‌های آن در نظر گرفته شود.

بر اساس الزامات کاربردی، یک اتصال چرخشی ممکن است تا ۱۲ پورت مختلف داشته باشد. تعداد بیشتر گذرگاه منجر به افزایش اندازه انصال چرخشی میشود .

تعداد پورت ها ، سایز اتصال ، فشار ، دما ، سرعت دوران از جمله مواردی هستند که باید در هنگام انتخاب اتصال چرخشی مد نظر گرفته شود .

نگارنده : بوعلی ابرقویی مدیر عامل شرکت خوشنام و مدیر مسئول سایت www.rotaryjoint.ir

کلیه مطالب فارسی در خصوص اتصالات دوار با هدف کمک به مصرف کنندگان محترم توسط بنده در گوگل خلق شده است و انتشار مطالب بدون عنوان منبع شرعا و عرفا جایز نمیباشد .

محصولات TOP SEAL دارای انواع گارانتی برنزی ( ۳ ماهه ) نقره ای (۶ ماهه ) و گارانتی طلایی ( ۱۲ ماهه ) میباشد، کلیه محصولات دارای ۵ سال ضمانت تحویل قطعات یدکی از سوی شرکت خوشنام میباشد.

در ضمن محصولات دارای ۳ روز صمانت بازگشت وجه میباشد. همزمان با خرید میتونید لوازم یدکی مصرفی را هم از فروشنده بگیرید و خیالتون از تعمیرات بعدی راحت باشد.
جهت هر گونه مشاوره فنی میتونید با شماره ۰۲۱۴۷۶۲۲۲۲۶ کلید شماره ۱ تماس حاصل فرمایید. همچنین برای خرید روتاری جوینت میتوانید به سادگی از داخل وبسایت ثبت سفارش نمایید، همکاران ما در اسرع وقت به سفارشات شما رسیدگی خواهند کرد.
‏www.rotaryjoint.ir

5/5 - (1 امتیاز)