راهنمای محصولات

سویول جوینت (Swivel Joint )و بال جوینت (Ball Joint)چیست ؟

سویول جوینت Swivel joint و بال جوینت Ball joint ، به عنوان اتصالات دوار شناخته می شوند، در کاربردهایی استفاده می شوند که انتقال مداوم سیالات از یک منبع ثابت به یک منبع دوار نشت مورد نیاز است. معمولا سویول جوینت ها در دستگاهها و اتصالات نصب میشوند تا امکان چرخش 360 درجه را فراهم کنند و در عین حال از گره خوردن شیلنگ ها هنگام چرخش قطعات جلوگیری می کنند. در عوض، تنش های مکانیکی ناشی از پیچش، خم شدن و کشش شیلنگ را می توان کاهش داد.

همچنین بهتر است بدانید که روتاری جوینت وسیله ای هست برای انتقال سیالات ( مایعات و گازها ) از حالت سکون به حالت دوار که در صنعت های مختلف کاربرد های زیادی دارد. ( برای آشنایی بیشتر به مقاله : روتاری جوینت چیست مراجعه فرمایید )

سویول جوینت ها (swivel joint )طوری طراحی شده اند که در محدوده وسیعی از فشار و دما برای شرایط و محیط های مختلف کار کنند. بر اساس الزامات صنعت، سویول جوینت را می توان به گونه ای طراحی کرد بازه بزرگی از فشار و دما را تحمل کند سویول جوینت ها هم فشار عمودی و هم فشار افقی را تحمل میکنند در ضمن انواع مختلف سیال را به طور همزمان با سرعت های چرخشی مختلف منتقل کند.
سویول جوینت ها در سرعت دورانی پایین (کمتر از ۲۰ دور بر دقیقه )
سویول جوینت ها معمولا تک کاناله هستند و در استایل های مختلف مثلا دو سر فلنج ، یک سر فلنج یک سر زانو ، دو سر زانو و …. تولید میشوند
شرکت خوشنام آبادگران صنعت کویر از سال ۱۳۸۴ اقدام به مهندسی معکوس و ساخت سویول جوینت تحت برند Top Seal در ایران نموده و بیش از ۲۵ مدل مختلف سویول جوینت و بال جوینت طراحی و ساخته است . شرکت خوشنام آبادگران صنعت کویر دارنده گواهینامه استاندارد اروپا CE بوده و امکان ساخت سویول جوینت از سایز ۱/۲ الی ۱۲ اینچ را دارد . کلیه محصولات این شرکت قبل از ارسال تست و همراه با گواهی تست تحویل مشتری میگردد . شایان ذکر است طراحی و تست محصولات تحت الزامات استاندارد های جهانی انجام میشود . محصولات Top Seal دارای گارانتی و ۵ سال تضمین تامین قطعات یدکی میباشد .
برای مشاوره و خرید محصولات میتوانید از طریق سایت www.rotaryjoint.ir و یا شماره تماس ۰۲۱۴۷۶۲۲۲۲۶ اقدام فرمایید کارشناسان ما بصورت آنلاین پاسخگوی نیاز شما هستند .
نگارنده : بوعلی ابرقویی مدیر عامل شرکت خوشنام و مدیر مسئول سایت www.rotaryjoint.ir

کلیه مطالب فارسی در خصوص اتصالات دوار با هدف کمک به مصرف کنندگان محترم توسط بنده در گوگل خلق شده است و انتشار مطالب بدون عنوان منبع شرعا و عرفا جایز نمیباشد .

محصولات TOP SEAL دارای انواع گارانتی برنزی ( ۳ ماهه ) نقره ای (۶ ماهه ) و گارانتی طلایی ( ۱۲ ماهه ) میباشد، کلیه محصولات دارای ۵ سال ضمانت تحویل قطعات یدکی از سوی شرکت خوشنام میباشد.

در ضمن محصولات دارای ۳ روز صمانت بازگشت وجه میباشد. همزمان با خرید میتونید لوازم یدکی مصرفی را هم از فروشنده بگیرید و خیالتون از تعمیرات بعدی راحت باشد.
جهت هر گونه مشاوره فنی میتونید با شماره ۰۲۱۴۷۶۲۲۲۲۶ کلید شماره ۱ تماس حاصل فرمایید. همچنین برای خرید روتاری جوینت میتوانید به سادگی از داخل وبسایت ثبت سفارش نمایید، همکاران ما در اسرع وقت به سفارشات شما رسیدگی خواهند کرد.
‏www.rotaryjoint.ir

5/5 - (1 امتیاز)